Hipotalamusul

Hipotalamusul

Datorita functiei administrative hipotalamusul este foarte sensibil la starea fiecarei parti anatomice. Daca fermentarea sau putrefactia  apar undeva in corp, atunci hipotalamusul alerteaza ce parte a sistemmului poate fi afectata. Astfel fluxul limfatic este activat pentru a incerca sa protejeze orice zona afectata. De exemplu, daca colonul unei femei este afectat de fermentatie excesiva in zona  corespunzatoare glandelor mamare, mai mult ca sigur glandele limfatice din zona sanului vor colecta deseuri, probabil din colon si o vor stoca in glandele de la san, aparand un nodul mamar , ca avertisment. Cunosc  asemenea situatii, in care aplicarea unor irigati de colon, au dus la disparitia nodulilor in cateva zile.

Cele mai importante avertizari  ale neglijarii colonului sunt dereglarile glandulare. Nu prin accident centrul colonului transversal (vezi harta terapia colonului) trebuie asociat cu hipotalamusul. In acest loc   al colonului  absorbtia  lichidelor si nutrientilor (care deja au trecut in cecum si propulsate prin colonul ascendent) inceteaza si materia  reziduala si fecalele sunt impinse inspre rect. Impuritatile din corp, au efect clar  asupra mintii si caracterului; un organism putred  reflecta  aceasta prin modul in care functioneaza mintea. Vulgaritatea,  orbirea si comportamentul indecent sunt incompatibile cu un  organism curat.

    Este fantastic sa incerci  sa evaluezi ramificatiile functiei administrative a hipotalamusului. Ar putea trece mult timp chiar si cu cele mai sofisticate computere  pana ce, stiinta va descoperi legaturile matematice. Chiar si gandurile noastre depind  mai mult sau mai putin de functiile hipotalamusului.

    Considerand ca nervii se intind de la hipotalamus in tot creierul si cu cat corpul este mai curat cu atat  mai multe vibratii energetice cosmice, sunt disponibile creierului, atunci  merita sa cureti corpul  si sa mentii colonul intr-o stare de sanatate.


Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.