Cum ramane cu durerile in gat ?

Cum ramane cu durerile in gat ?

O durere de gat poate avea drept cauza una sau mai multe circumstante sau motive. Mai intai, gura este principalul organ prin care ceva poate intra in organism. Ceea ce facem in mod regulat ziua, este sa respiram. De ce respiram? Inspiram in mod natural aerul din atmosfera. Desi aerul este compus din nitrogen si oxigen, astazi suntem captivi intro aura de poluare, printre care si miliardele de germeni, virusuri si bacterii nevazute. Gatul este echipat cu un mecanism de aparare impotriva acestora, pana intrun punct. Daca organismul este pur si curat integral, germenii, virusurile si bacteriile nu pot trai in el, deoarece parazitii sunt gunoieri creati pentru a distruge materia putrezita, oriunde s-ar afla. Daca organismul este lipsit de asemenea materie, atunci nu are cine sa sustina viata parazitilor. Astfel daca apare o durere de gat, care ar fi sursa? Este rezultatul natural al parazitilor care irita zona gatului si avertizarea ca trupul trebuie curatat cat mai repede. Sursa de iritare este sistemul de evacuare al corpului si anume colonul.

    Am observat in mod repetat, ca durerea a disparut imediat la oamenii ce si-au facut o serie de irigari de colon.

    De multe ori, am avut amici care au apelat la mine inainte sa plece in calatorii lungi si toti cei care si-au facut curatarile de colon necesare, s-au intors intro stare perfecta. Cativa insa care m-au contactat si mi-au spus ca nu au tinut cu rigozitate de curatirea colonului, au avut anumite probleme de burta si de gat.

    Desi colonul este la distanta mare de gat, fara conexiune aparenta, este indiscutabil ca exista o relatie intre ele, oricat de obscura ar fi ea.


Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.